Flere sider på webloggen

Jeg har tilføjet 2 sider mere i webloggen. En side med mine grundlæggende data, samt en side, som jeg løbende udbygger med diverse skriverier i forbindelse med mine uddannelser og mit arbejde.

Årsskiftet 08-09

Årsskiftet bragte en tiltrængt ferie, som jeg tilbragte i henholdvis Jylland og i sommerhuset på Møn - se billeder fra møn her. Min datter og jeg tog til Jylland allerede d. 22. december, hvor vi startede med at holde julefrokost hos min søster i Billund. Dagen efter tog vi videre til min mor i Glejbjerg, hvor vi holdt juleaften med deltagelse af min søster og hendes 2 sønner, samt min bror, foruden selvfølgelig min mor, Marie og jeg. Menuen var traditionen tro helstegt kalkun med brune kartofler osv., og med ris ala mande til dessert.

Sjove træer i Ulvshale skov

2. juledag kørte jeg Marie til hendes morforældre i Viborg, hvor de holdt julefrokost, mens jeg tog til Møn, hvor jeg mødtes med Ulla til nogle afslapningdage bestående at læsning, fjernsyn, gåture, middagslur og ikke mindst brændeovns varme og god mad.

Ulvshale skov


Solnedgang i Kalvehave

Se flere bileder fra Møn - Klik her

Nytåret skæmmes af krig
Nytåret blev dog også skæmmet af israels invasion af Gaza. Alle kræfter må sættes ind for at finde en løsning, som indebærer, at palestinensernes og israelere kan leve fredeligt sammen enten i samme eller i hver sin stat. Endnu et eksempel på hvad fanatisme og ikke mindst religiøs fanatisme udgør af farer for alle demokratiske bestræbelser på at sikre fred social retfærdighed.

Velkommen til min weblog

Dette er min weblog, hvor jeg med jævne mellemrum vil skrive om aktiviteter, begivenheder m.m., som på forskellig vis berører mit liv.