Teitur - Everyday Song

Teitur i DRs koncerthus
Everyday Song er en film af Teitur. Søndag 4. november kan den opleves i Koncerthusets Studie 2 med livemusik med Teitur og Netherland Wind Ensemble.

Everyday Song er en film og sang i fem dele, der beskriver hverdagens gentagelser og monotoni igennem en færøsk kvinde, som står op om morgenen, arbejder, går en tur, spiser og lægger sig til at sove igen. Teitur og Netherland Wind Ensemble akkompagnerer stumfilmen med nyskrevet musik og sang.

Teitur har nu igennem flere år slået sit navn som singer/songwriter fast, men han er også en kunstner, der markerer sig i eksperimenter og projekter i samarbejde med andre. Sidste år lavede han fx et storstilet projekt med et færøsk kor og DR PigeKoret - og nu står der altså film og blæsere på programmet. Samtidig er han aktuel med EP'en 'Four Songs', der udkommer 3. september.

Netherlands Wind Ensemble består af nogle af de bedste blæsere i Holland - og de er kendte for en eksperimenterende og modig programlægning, der aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Mere om Teitur - klik
her.