Barbi-klubben i Århus

Barbi-klubben på foto-tur
Jeg er med i en barbi-klub, hvor dukkerne dog er skiftet ud med andre gadgets, som MAC-computere, Iphones, Ipads samt på det seneste fotoudstyr. De øvrige medlemmer af klubben er Peter Lars - peterlars.dk og Claus Jensen gracia.dk.

Sidste weekend i oktober var der møde i klubben i Århus. Dagsordenen var et fotoshut med overskriften “Punkt”. Opgaven blev udført ved at vandre rundt i Århus og finde “punktmotiver”. Efterfølgende var der en udvælgeses- og redigeringsfase, samt til sidst en bedømmelsesfase med en ekstern bedømmer. Vi havde udvalgt 2 billeder hver. Jeg var så heldig, at et af mine “vandt”, nemlig dette:

barbie - 2
Mit andet billede var dette:
barbie - 3
Mine øvrige, som jeg frasorterede til sidst var:

barbie - 1

barbie - 4
barbie - 5

barbie - 6
Nedenfor lidt flere billeder fra forløbet
bar - 2
bar - 4
bar - 6
bar - 8
bar - 9
bar - 10
bar - 11
bar - 13
bar - 14
bar - 15
bar - 16
bar - 17
bar - 18
bar - 19
bar - 20
bar - 22

bar - 24
bar - 26
bar - 27
bar - 28
bar - 29