Roskilde Festival 2019

RF19 - Men kun en dag

I januar besluttede jeg kun at deltage på RF19 en dag nemlig lørdag, hvor et gammelt favoritband - The Cure - skulle spille. I januar syntes jeg ikke programmet var til mere end den ene dag, desuden var jeg på Heartland i maj, og skal til Alive festivalen i august.

Jeg fortrød dog hurtigt, at jeg ikke var med hele vejen sammen med holdet. At møde op lørdag var ligesom at komme til en fest, som er ved at være færdig, og desuden dukkede der i løbet af foråret en masse band op, som jeg også gerne ville have rørt, bl.a. Robert Plant og Underworld.

Men det duer jo ikke at græde over spildt mælk, men til næste år bliver det hele vejen Happy

Men jeg nåede trods alt et par gode koncerter lørdag.

Den første var:

Koffee and the reggaeband
RF19 - 1

Catfish and the Bottlemen
RF19 - 2RF19 - 3RF19 - 4RF19 - 5RF19 - 6

Bikstok Røgsystem
RF19- 7
Noel Gallaghers High Flying Birds
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_9b6c

Og så the Cure. De levede i den grad op til mine forventninger. Robert Smidt var i topform, og hele bandet funkede. De spillede godt sammen og lød som om, de elskede at spille, hvad de så gjorde i 2 timer og 20 minutter, men en god blanding af deres hits, men også mere ukendte nr.. Alt i alt en kanon koncert, som var det hele værd.
RF19 - 8
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_9b66
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_9b3b

Lyt til en lille bid af Friday, I'm in Love - Klik her