Pædagogisk Filosofi og Cæcilie Norby

Jubilæumskonference om Pædagogisk Filosofi
Lørdag afholdt DPU en konference, som fejrede 10 året for etableringen af Pædagogisk Filosofi. En disciplin eller videnskab, som aktuelt er udfordret af evidensbølgen, hvor alt skal kunne måles og vejes, og pædagogisk filosofi er jo netop kendetegnet ved at være værdi, dilemma og erkendelsesorienteret - altså et refleksions og vurderings”værktøj”.

Hovedforedragsholderne var Lars Henrik Schmidt, tidligere rektor på DPU, og Peter Kemp, tidligere leder af Institut for pædagogisk filosofi på DPU. Mere om konferencen - klik her.

Cæcilie Norby i DRs koncerthus
Søndag skal vi ind og se Cæcilie Norby spille i koncerthusets studie 2. Hun er netop nu på turné rundt i landet med materiale fra sin nye cd, Arabesque, der har høstet anmelderroser hele vejen rundt. I følge arrangørerne er Cæcilie Norby på toppen, som livekunstner, og vi kan forvente såvel intense balleder, som overvældende vokale præstationer.
Mere om koncerten - klik her.

The Beatles, Kashmir og CeFU

The Beatles - Come Together.
Weekenden stod i musikkens tegn. Fredag var vi i Østre Gasværk - i sig selv en spændende bygning og et spændende sted for kreativ udfoldelse - hvor vi så teaterkoncerten Come Together, bygget op af den musik, som Beatles skabte. Både musikken og selve opsætningen var imponerende, så den kan klart anbefales.
Se mere - Klik her.


Kashmir i Tap1
Lørdag var det så Kashmir i Tap1 - det nye spillested på den gamle Carlsberg grund i Valby. Fed koncert med deres seneste album Trespassers som omdrejningspunkt.
Mere om Kashmir - Klik her.
Mere om Tap1 - Klik her.


CeFU konference ”I Danmark er jeg født”.
I den forgangne uge afholdt Center for Ungdomsforskning - hvor jeg er næstformand i foreningen - en konference, som igen aflivede myterne om den fejlslagne integration. Der er problemer, men der er langt flere succes’er, end vi normalt hører i den offentlige debat. Og faktisk er vi i Danmark afhængige af indvandrere - også fra 3 verdenslande eller det globale syd - og kunne vi bruge deres potentialer bedre, ville de både få et bedre liv, og det danske samfund ville kunne klare sig bedre i fremtiden.
Mere om konferencen - Klik her.