Cevea, partneskabsmøde og Allan Olsen

Cevea konference om Europas økonomiske krise.
Fredag d. 13. april afholdt FOA, DLF, DM, BUPL m.fl. et seminar om den europæiske økonomiske krise. Seminaret var lavet af Cevea, og bl.a tidligere statsminister Poul Nyrep Rasmussen oplæg.
Mere om krisen. Klik her.
IMG_0644

Partnerskab om folkeskolen.
Lige efter Cevea konferencen var der møde nr. 2 i partnerskabet om Folkeskolen, som Børne- og undervisningsminster Christine Antorini her nedsat. Mødet handler om viden og evaluering.
BUPLs budskab på mødet var:
1) BUPL vil advare i mod ikke at hænge fast i en traditionel vidensforståelse, hvor viden siver fra forskning til praksis. Det har vist sig ikke at være en effektiv model. På den anden side skal vi heller ikke forfalde til at lede efter det gode eksempel, som kan udbredes til alle andre.
BUPL anbefaler, at en lærende folkeskole skabes i et samspil mellem professionerne, universiteterne og uddannelsesstederne (Professionshøjskolerne).

2) Alt for meget evaluering og dokumentation sker for at opfylde behov, som findes udenfor skolen. Evaluering og dokumentation skal have
det primære formål at forbedre børns trivsel og læring.
Hvis evaluering og dokumentation skal kunne det, er det nødvendigt at det bliver meningsfulde for pædagoger og lærere, og at skolerne har ledelsesteam, som gør det til en intern udviklingsopgave i fællesskab med professionerne.
En lærende folkeskole skal ikke sende mere dokumentation ud af skolen, men lave bedre udvikling indenfor skolen.

Mere om mødet. Klik her.

Allan Olsen og trio i DRs koncertsal

Torsdag d. 19 april var vi til koncert med Allan Olsen i DRs koncertsal. God koncert med gode sange og sjove historier..
Mere om Allan Olsen. Klik her.
Allan-Olsen-MD-22

Nyt kamera - Nikon 1 V1

Nyt Nikon
Har anskaffet mig et nyt Nikon, som er perfekt, når man rejser.. Kan næsten det samme som de dyrere spejlreflekskameraer, men fylder og vejer kun en 1/3.

nikon1V1