Fotokonkurrence i Barbieklubben

Fotokonkurrence i Barbieklubben
Da jeg for mange år siden skiftede fra PC til MAC eller APPLE, var det bl.a. på grund af Peter Lars Jensen (www.peterlars.dk). Han overtalte Claus Jensen (www.) og undertegnede til at investere i MACens forunderlige verden, der dengang var kilometervis foran PCerne, hvad den vel i og for sig stadig er. MACens brugervenlighed, Iphones og ikke mindst Ipadens intuitive tilgang er stadig den standard, alle andre tilstræber.

Som support for dette skifte, stiftede vi Barbiklubben, som er mindst lige så dedikeret, som pigers engangement i Barbie og Ken universet. Vores univers er bare MAC og APPLE produkter. Vi mødes med jævne mellemrum, og taler og arbejder med de seneste udviklinger - Eller rettere sagt Peter Lars viser os de nyeste tiltag Happy

På sidste møde vendte vi dog muligheden for at udvide vores repertoire, da vi alle 3 er glade amatørfotografer. Det blev til en fotokonkurrence, hvor vi udvalgte 2 temaer “To of a Kind” og “The shape of Things” - den første med omdrejningspunkt i sociale relationer og den sidste i København. Øvelsen bestod i, at vi havde ca. 1 1/2 time til hver opgave.

Resultatet “The Shapes of Things” blev:

shape-254

shape-228

DSC_6600

Resultatet af “To of af Kind” blev:

kind-183

kind-222

DSC_6903

Mine øvrige bidrag efter en seriøs udvælgelse af ca. 250 billeder var.

DSC_6728

DSC_6681

DSC_6558

DSC_6764

DSC_6767