Kirsten - mit første barnebarn

Kirsten….. 01.01.2019
15. marts fødte Marie Kirsten, som er mit første barnebarn. Kirsten var 153 cm. lang og vejede 4 kg.
Når jeg ikke har lagt særlige mange billeder ud af Kirsten, er det sket og ret fordi hendes forældre ikke ønsker det offentlig rum oversvømmet med billeder af Kirsten. Dette er en fornuftigt beslutning - og alle forældre bør træffe en beslutning om offentlige billeder af deres børn. Der er jo ikke sikkert, alle børn, når de bliver ældre, synes det er fedt, at der findes tusindvis af billeder af dem i mere eller mindre mærkelige positioner. Derfor er det vigtigt at træffe en bevidst beslutning om, hvad man gør. Derfor har jeg kun billeder med, som forældrene i forvejen har gjort offentlige, og derfor er det kun en lille brøkdel af alle de billeder, der findes.

Når det er sagt er det jo en fantastisk oplevelse af bliver morfar. At kunne følge med igen, men på en anden måde, end da Marie var lille, se hvordan det lille væsen udvikler sig, og bliver i stand til mere og mere..

Fra selv følelsen på Rigshospitalet
K2017 - 1
Efter et par uger
K2017 - 7

Efter er par måneder
K2017 - 2
Maj måned - til koncert med CV Jørgensen og Sort Sol i Helsingør
K2017 - 8

Sommerferie på Møn
K2017 - 3
Fællesspisning hos Årstiderne i Humlebæk
K2017 - 4
Juleferien på Sri Lanka. Kirsten er allerede en berejst lille dame. Hun har været på Island, Kap Verde og her på Sri Lanka. Og det inden, hun er et år.
K2017 - 5
Kirstens første julemand
K2017 - 6
Ude og køre med de skøre
De2skøre